Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Det å være ny i CYB er ikke alltid like enkelt. Ja, du lurer kanskje også hva CYB står for? CYB står for Cybernetisk Selskab og er foreningen som driver studentkjelleren Escape. KS, eller på langform, kjellerstyret har hovedansvaret for Escape, mens HS, eller på langform, hovedstyret har ansvar for alt fra arrangement til rekrutering og økonomi.

Er du ikke intern enda? Sjekk BLIMED.CYB.NO, og bli med da vel 😃

Hva trenger jeg å vite?

Kommunikasjon

Både Facebook og Slack er viktige kanaler for å få med seg hva som skjer i foreningen, både internt og eksternt, og dersom du jobber i kafé vil du få informasjon om når folk trenger vikar på skiftene sine. Alle arbeidsgruppene har egne kanaler hvor gruppelederne legger ut informasjon som er relevant for gruppen.

Slack

Slack er et kommunikasjonsverktøy mye brukt av bedrifter og større foreninger. Dette er en mer oversiktlig måte å holde seg oppdatert enn Facebook, og en god måte å kommunisere med andre i foreningen. For å bli med CYB sin Slack, gå til CYBERNETISK.SLACK.COM eller SLACK.CYB.NO og sign up! Når du melder deg opp i Slack, bruk gjerne [email protected]-eposten din, og bruk UiO-brukernavnet ditt som visningsnavn så det blir lett å se hvem du er!

Facebook

Vi har en Facebookgruppe for alle interne i Cybernetisk Selskab, som du må være med i for å få tilgang til Facebookeventene til de interne arrangementene våre, slik som hytteturer og internfester. Det er også undergrupper for de forskjellige arbeidsgruppene. Gruppeleder som rekrutterte deg eller foreningsfadderen din skal legge deg til i Facebookgruppen. Om dette ikke blir gjort umiddelbart, si ifra!

E-post

CYB har også en egen e-postliste for de interne hvor informasjon om internfester, generalforsamlinger pluss pluss dukker opp. Denne kan du melde deg opp til selv ved å gå på INTERNMAIL.CYB.NO

Internsystemet

Dette er plassen hvor vi hovedsakelig registrerer bonger, samt bruker dem. Det er også her vi registrerer medlemmer, og hvor alle varene våre legges inn for å holde oversikt over priser osv.

Wiki

Det finnes en wiki for ting som omhandler foreningen, og deler av denne er tilgjengelig for offentligheten. Denne finnes på WIKI.CYB.NO Den andre delen av wikien må man få tilgang til for å kunne se; ta kontakt med gruppeleder eller et annet styremedlem om du vil ha tilgang til denne.

Varsling

Dersom det skjer noe som oppleves som ugreit, enten under vanlig åpningstid i Escape, på interne arrangementer, eller utenfor Escape med en annen cybber, oppfordrer vi til at du tar kontakt med enten skiftansvarlig (kaffemester eller skjenkemester), gruppeleder, internansvarlig, eller noen andre i styret. Vi forplikter oss til å ta saker som blir meldt inn seriøst, og vil kontakte studentombud dersom saker kommer inn som vi ikke kan holde oss nøytrale til for å sikre at den blir behandlet ordentlig. Man kan også sende mail til [email protected]

Hva kult skjer for de interne?

Kosetirsdag

Hver tirsdag er escape åpent etter kafé for alle interne. ALLE interne. Her møtes vi for å kose oss med noe leskende i glasset, løse obliger, preike skjit og generelt sett bli bedre kjent med hverandre. Er du usikker på om du kjenner noen der? Snakk med noen av de du har jobbet med før, så drar de deg mer enn gjerne med 😃 Kosetirsdag er rett og slett et fantastisk tilbud for interne som enten vil slappe av etter en tung studiedag, trenger hjelp med oblig eller bare vil snakke med noen.

Internfester

Noen ganger i semesteret arrangeres det internfest! Internfest skjer oftest på en lørdag, og der kvitter vi oss med svinn og andre utgåtte varer, som vi koser oss med utover kvelden. Ofte er det et tema på internfester, men det betyr ikke at du er nødt til å kle deg ut eller noe mer enn det du ellers ville ha gjort på en vanlig fest. Som regel skjer det mye artig, mye dumt og stemningen er alltid på topp! Så ta gjerne med deg en +1 og godt humør! Kanskje er det mat å få 🍻

En samleside på wiki:

KLIKK HER FOR EN "NEXUS" AV INFORMASJON PÅ WIKI