I anledning CYB50 ble det bestilt 260 medaljer som ble delt ut på gallaen, denne artikkelen er for å hjelpe fremtidige generasjoner om det skulle ønskes å lage flere daljer til andre anledninger.

Design

Etter frustrasjon over at prosessen rundt å skaffe medaljer hadde tatt så lang tid og ikke kommet noen vei satte vi oss ned en kveld i Escape og utformet designet. Vi tok utgangspunkt i CYB50-logoen CYB50-logo

Vi valgte å utelate laurbærkransen rundt siden vi fant en medalje der kanten allerede var formet som en slik krans. 

Vi gikk for sølv(farget) for å matche den allerede eksisterende CYB-pinen, og siden de andre alternativene ikke var spesielt fine. Vi valgte sort og gult bånd for å matche vår elskede maskot, pingvinen.

Det endelige utseendet til CYB50 medaljen

CYB50 Medaljen

Bestilling

Vi bestilte medaljene fra premieskapet.no, andre selgere finnes, men premieskapet var billigst og hadde kortest leveringstid.


Fordeler:

 1. Rask levering
 2. Billig
 3. Svarer raskt på mail, og god kundeservice

Ulemper:

 1. Ikke veldig høy kvalitet.
  1. Lav oppløsning på ikonet i medaljen (kun åpenbart ved nøye inspeksjon)
  2. Metallet føles lett og billig.
  3. Nålen bak på medaljebåndet faller veldig lett av, og festemekanismen er rett og slett bare dårlig.
 2. Dyr frakt (for bestillinger under 1 000,-)Utdeling

Da vi mottok medaljene delte vi ut til alle i styret som ønsket det. På gallaen ble medaljene lagt ut på bordene på alles plasser. Vi innså dessverre at siden noen hadde fått på forhånd var det ikke nok til å fylle alle plassene, det endte opp med at noen fikk flere medaljer. Det følger da logisk at noen ikke fikk medalje i det hele tatt (selv om jeg i skrivende stund ikke har hørt noen klager.)


Tips til neste gang

 1. Bestill i godt i forveien! Premieskapet har flere alternativer for dyrere spesiallagde medaljer, men vi hadde ikke tid til å bestille de variantene.
 2. Om medaljer blir delt ut til noen på forhånd, hold oversikt over hvem som har fått slik at de ikke får senere.
 3. Prøv etter beste evne å bestille nok medaljer i første omgang slik at dere unngår å måtte etterbestille med dyr frakt.Du er nå inne på Cybernetisk Selskabs offentlige og åpne wiki. Det tas forbehold om feil og unøyaktigheter i innholdet. Ris, ros og andre tilbakemeldinger eller forslag tas i mot på Cybernetisk Selskabs Slack-instans!